Κυριακή 25 Μαΐου 2008

My secret CUMination its already in your throat ...


Τα ήπιε το τσουλάκι, εμ της το λέγαμε, αμ αυτή, τίποτα...
Έτυχε και ήμουν σε φιλικό σπίτι και είδα για την παρέα τη Εurovision

Δεν υπήρχε περίπτωση να μη σχολιάσω για άλλη μια φορά το Πανευρωπαϊκό αυτό πανηγύρι, που ένας θεός ξέρει πότε θα καταλάβουν όλοι, ότι εάν η Ελλάδα δε διασπαστεί σε Πελλοπόνησο, Στερεά, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη, Αιγαίο, Ιόνιο δε θα κερδίσουμε ποτέ ξανά. Είναι και μιά ευκαιρία να εξηγήσω και τους λόγους για το πιο παλιό μου κράξιμο για τη Εurovision.

Όπως με το Εuro 2004, έτσι και τώρα δε θα υπάρξει άλλη Σουηδεζομούνα... Και οκ, άλλος ο κώλος της Παπαέλενας κι άλλος της Καλομοίρας. Η μία τουλάχιστον είναι φωνή φωνή και μουνί μουνάρα. Η άλλη είναι λες και τραγουδάει η ανιψιά της Θώδη απ το Άστρος Συχνουρίας. Δε τους καβλώσαμε και πολύ τους Ευρω πέους εφέτο.

Ντάκσει οι Ε.Σ.Σ.Δ, οι Σκανδιναβικές Χώρες, οι Κάτω χώρες, οι Πάνω χώρες το χουν καταλάβει το παραμύθι και σου λέει πάμε για πλάκα. ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Ο Σουηδός ανταποκριτής αν είδατε δεν ήξερε καν αγγλικά να μιλήσει, η Τσέχα, έκανε λάθος στην απόδοση των πόντων, σκεφτείτε δηλαδή πόσο στ αρχίδια τους είναι. Εμ, βέβαια αυτοί όλοι ξέρουν τι είναι και ως που φτάνουν δε χρειάζεται να στείλουν ΤΟΝ ερμηνευτή ΤΗΝ τραγουδάρα, ΤΗΝ παρουσία. Γιατί ναι μεν σίγουρα έχουν, αλλά δε στέλνουν, γιατί στην ουσία κράζουν τον Θεσμό Eurovision. Kαι Ευρωπαίοι είναι και αισθάνονται και καταξιωμένοι μουσικά είναι. Αν νομίζει ο Κυριακού ότι θα πουλήσει δίσκους στην Ευρώπη πλανάται απλά.

Η Φιλανδία απο πέρσυ στέλνει κάτι παρακμιακούς μεταλάδες να γρατζουνάνε κιθάρες, η Αγγλία μια κατεξοχήν Music Queen πάει άπατη συνεχώς, λες και δε θα μπορούσε να στείλει απ τον George Michael πχ., ή τον Robbie Williams, μέχρι τον τελευταίο εναλλακτικό νεοροκά και να τινάξει την μπάνκα στον αέρα? Μήπως η Ιταλία, δεν μπορεί να έχει ωραία τραγούδια?
Η Γαλλία? Μη με προκαλέσει κανείς να του φέρω παραδείγματα, καλλιτεχνών και τραγουδιών, ας το ψάξει μόνος του.

Οι μόνοι που φαίνεται να το παλεύουν για να στείλουν ενα "καλό" τραγούδι (τρομάρα τους) στη Eurovision είμαστε εμείς, οι Ανατολικές Διεσπασμένες Χώρες, η Τουρκία, το Ισραήλ και κάτι κράτη εν κράτη. Τι προσπαθούμε να αποδείξουμε? Ότι έχουμε μουσική παιδεία και ποιότητα, ή ότι μπορούμε να είμαστε και λίγο παραπάνω pop απ ότι είμαστε ή μήπως ότι είμαστε Ευρώπη επιτέλους? (ο εφιάλτης του Έλληνα Μικρομεσαίου). Ντάξει οι Ανατολικές πρώην Σοβιετοτρεφούμενες χώρες κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μεταπολιτευτική τους πορεία για ανάπτυξη, εμείς τι? Ακόμα τρίβουμε? Ότι εκτός απο ελαιόλαδο και πορτοκάλια βγάζουμε και Σακίρες? Εγώ και να κερδίζαμε ούτε παραπάνω Έλληνας θα ένιωθα, ούτε και παραπάνω Ευρωπαίος απ όσο είμαι. Ούτε θα είχα καμία αυταπάτη ότι η "αφρόκρεμα" του Ελληνικού 5γράμμου παίζει και pop όσο και η Αγγλία.

θα γράψω κάτι μαύρο τώρα γιατί εκεί γύρισε ο νους μου όταν αντίκρυσα το θέαμα. Τα πολύ ωραία και συγκεντρωτικά πυροτεχνήματα στο Βελιγράδι τα παραλλήλησα με τους βομβαρδισμούς στον πρόσφατο πόλεμο εκεί...σιγουρα το ίδιο θα ένιωσαν πολλές ψυχές εκεί.
Άραγε η Καλομοίρα το ξέρει, ή το θυμάται καν αυτό? Τεσπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: