Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Μαρί Κυριακού - Με πηδάει όλος ο Αντέννας


Με επίκεντρο τη δύναµη, τη θέληση, και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, η Μαρί Κυριακού µέσα από ένα διαφορετικό, καθηµερινό πεντάλεπτο κοινωνικό µήνυµα προσφοράς, µας γνωρίζει δράσεις και ανθρώπους δυνατούς που τολµούν να αλλάξουν αυτό που δόθηκε σαν δεδοµένο. Μας θυµίζει ότι δεν είµαστε µόνοι. Μας θυµίζει ότι, αν σταµατήσουµε αυτό που κάνουµε για πέντε λεπτά, θα ακούσουµε µία καρδιά που χτυπά δίπλα µας.

...η καρδιά είναι του Κυριακού, όταν ο βηματοδότης παραπαίει...

Oρίστε. Πείτε μου τώρα, φταίω εγώ, που βρίζω, που παίρνω ανάποδες? Δε φτάνει που η γκόμενα δεν έχει τσίπα πάνω της, κανένα ιδιαίτερο ταλέντο, αποτυχημένη ηθοποιός είναι και για να μη μείνει χωρίς δουλειά σου παντρεύτηκε τον Κυριακού, να της δώσει και εκπομπή? Το παραπάνω κείμενο που επιμελήθηκε - δε ξέρω, ο Αίσωπος μήπως? - είναι το θέμα της εκπομπής αυτής εδώ της καριόλαζ, που μας ευαισθητοποιεί για κοινωνικά θέματα, σχέσεις μεταξύ μιάς υγιούς ελληνικής "καθημερινής" χαρούμενης οικογένειας, στα πλαίσια μιάς υγιούς ερωτικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα. Έτσι λοιπόν και μεις, με πρώτυπο την δική της φυσιολογικότατη σχέση, παίρνουμε μαθήματα ζωής... Τι ν αυτά ρε μλκες που καταντήσαμε δηλαδή?

- Καλά ρε κοριτσάκι μου αντί να βρείς εκεί ένα παλουκάρι να σου αλλάξει βάδισμα, καυλώνεις με το γέρο που "εκσπερματίζει" (κατα Θ. Ασκητή) μυρίζοντας τα κιλοτάκια σου?
Τι να πώ ...σε είχα για ανώμαλη αλλα όχι τόσο...

- Α, να χαθείς σαχλέ, με τον Μίνωα μας συνδέει κάτι βαθύτερο.

- Η Κνωσσός?
- Το δαχτυλό του πάει βαθύτερα ίσως?
- μήπως κάνετε scuba diving κρυφά?
- μήπως φοράει γάντια κουζίνας κατα τη διάρκεια του fist fucking?
- Σας αρέσει το καζάν ντιπί?
- Πριν "τελειώσει" το πουτσαρόπαιδο, τραβιέσαι εσύ ή αυτός?
Γιατί είναι πολύ νέος και δε λέει να μείνεις έγκυος...πώς θα σε ζήσει?

Τεσπά δε λέω άλλα, επειδή πρέπει να πάω για δουλειά και είμαι στις καλές μου...Μαρί, σου γαμώ το σπίτι παλιοβρώμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: