Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Fame Story - So, i think you can go fuck yourself



Άλλη μία καινοτομία του δαιμόνιου Μίνωα, στο πιο μπουρδέλο κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης του ολέθρου. Βλέπεις, η Ελληνική Show Biz, έχει έλλειψη ταλέντων...!
Μετά το φιάσκο της Μπεζεντάκου, που έχτισε το σπιτάκι της και τώρα τρέφεται αποκλειστικά με ψωλές και μας παράτησε, καιρός για νέο αίμα. Δυστυχώς δε ξέρω να κατονομάσω κανένα απ τα γαμόπαιδα, που πήραν μέρος στο διαγώνισμα που τους έβαλε, ο Ψινάκης και η υπόλοιπη παρέα πετυχημένων νταβατζήδων και πορνών της επιτροπής που αφήνει χωρίς δουλειές επαγγελματίες αλλά άσημους τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές που μοχθούν χρόνια στο χώρο, βάζοντας αυτούς "πρώτα" ονόματα στα νυχτερινά μαγαζιά.

Δηλαδή με 5 μήνες μέσα σ ένα σπίτι κυκλοφορόντας με τη φόρμα και μαύρες κάλτσες απ τη βρώμα, μαθαίνεις να λες 5 τραγουδάκια κι ένα ποίημα, κι αν το πείς σχετικά καλά, δείξεις κάνα βυζοκοιλιακό και καβλώσουν οι "λεβεντόκωλοι" της επιτροπής παίρνεις το εισητήριο για την "Ηeaven". Κι απο κεί και πέρα όλα είναι εύκολα. Σου ανοίγονται οι "πίσω" πόρτες της επιτυχίας. Και μπορείς ώς ισάξιος καλλιτέχνης με τον Πάριο, το Νταλάρα, τη Μοσχολιού, τη Σωτηρία Μπέλλου την Καλομοίρα, τον Βαμβακάρη, το Μπιθικώτση, το Ρέμο (:p), να τραγουδάς σ ένα μαγαζί στη παραλία, στο Θερμαϊκό στον Σαρωνικό δε παίζει ρόλο, και να έχεις και άποψη, αλλά ώς σωστός καλλιτέχνης και μετριόφρων άνθρωπος με αρχές, πατώντας στη γή αλλά με το μυαλό στο ουράνιο στερέωμα, να κάνεις δηλώσεις όπως:

"Ο Νταλάρας είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης και 8α ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, άλλωστε τον ακούω απο μικρό παιδί"

Δηλαδή τι συνεργασία εννοείς; Να του κρατάς τη κιθάρα όταν παέι τουαλέτα;

Τι άλλο θα ζήσουμε θεέ μου?

Aλλά δε φταίνε αυτοί. Τα κωλόζωα που κουνάνε της σημαίες στη eurovision, είναι τα ίδια σκατίμπετα μ αυτά που ψηφίζουν τον καλύτερο στην εκπομπή αυτή. Και είναι όλα τους μέσα στη μουσική παιδεία του Αντέννα Radio, και το βράδυ βλέπουν MAD TV.

Καλά, άααλλο κανάλι αυτό. Μπορεί να σου δείχνει ένα videoclip πχ. Placebo και στα καπάκια να σου βάλει Βανδή...! Στην εκπομπή “mixer”…OUAOU. Χορηγός Lacta.

Η μεγαλύτερη ξενέρα στη ζωή σου!

Είμαι σίγουρος, ότι όλοι αυτοί αγοράζουν δίσκους, όπως διαλέγουν DVD στα videoclubs. Πάνε στο ταμείο και ρωτάνε «Ρε κοπελιά, έβγαλε κάνα καινούργιο ο Κόπολας?», «Τίποτα με τον Βαντάνενε?»

ΚΑΑ ΘΥ ΣΤΕΕ ΡΗ ΣΗ - ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ

Σε τι κόσμο μεγαλώνω πατέρα...??!!




ΥΓ. Ρε MAD TV, γαμόθεοι, βάλτε και λίγο metal...


Δεν υπάρχουν σχόλια: