Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Κάγκουρες. Τα καγκουρώ βγήκαν στη λεωφόρο....



Καλοκαίρι. Μόλις πήρα την καλοκαιρινή άδεια να χαλαρώσω και να πάω σε καμιά παραλία να ψοφήσω. Κι όμως είμαι ακόμα εδώ. Προσπαθώ να κοιμηθώ κατά τη μεσημεριανή σιέστα, χωρίς aircodisio γιατί με ενοχλεί στα νεφρά και ευτυχώς ο Μορφέας (ή όπως αλλιώς λένε τον ύπνο, Νυμφέα, Πρωτέα, Νεμέα, Ματμέα, σκατέα?), έρχεται να με πάρει. Όχι όμως. Δεν έχω το δικαίωμα να κοιμηθώ επειδή ο κάγκουρας της περιοχής, μόλις έπλυνε το μικρό πουλί του, φόρεσε το τεχνητά ξεβαμένο τζιν του, τα κατάλευκα μυτερά σκαρπίνια του, απο ψολόδερμα γυμνόστηθου αλλιγάτορα, άδειασε το μισό βαζάκι τζέλ στη γκαργκάνα του δημιουργώντας μια coup σε μικτό στυλ ακούρεφτου punk και εξαγριωμένου Ξανθόπουλου, με decapage κουναβιού σε πλήρη στύση, φόρεσε το πουκάμισο με γιακά "στα 9 bofor πετάει" με πούλιες απάνω και μαίανδρους, και ξεκίνησε να πάει με την αμαξάρα του για φραπεδώνα στη γκόμενα στη Δραπετσώνα. Αφού άδειασε το μισό τεπόζιτο μαρσάρωντας να ζεστάνει το "intercity", προχωράει στη 2η κίνηση. Μουσική. Η 5η αγάπη του μετά το "batmobile" τη γκόμενα, τον Ολυμπιακό και τη τσατσάρα. Γονίδης, και ΤΕΛΟCCC.

Να σας διακόψω όμως και να προσθέσω ότι αυτή η μουσική ακούγεται καλά μετα τα 4.000.000 δεσιβέλελε... ε, κι αρχίζουν να κουνιούνται τα πατώματα, να τρίζουν τα τζάμια, να χοροπηδάνε τ αρχίδια μου πάνω στο στρώμα, η γάτα ανατριχιάζει και τη κάνει απ τη πόλη, η ομάδα "Βαν" αυτοκτονεί ομαδικά, να πέφτουν τα νεράτζια εκτός εποχής, καιουτοκαθεκσής...

Με τα πολλά, ο πουτάνας γιός, το μουνί που τον τίναζε, ο κώλος που τον έκλανε, αναχωρεί για του γαμώτη μάνα, που στο πούτσο είχε να πάει, και η υπόλοιπη μέρα κοιλάει ήσυχα βρίσκοντας τους ρυθμούς της.

Το καλό σ αυτή την υπόθεση είναι ότι αυτοί όλοι σκοτώνονται εύκολα, γιατί είναι και γαμώ τους καυλοτιμονάδες, πιλότοι, σουμάχερς, ραϊκόνενες, μακρέιδες...

Πάνε αγοράζουν ένα μέσο και μάλλον οικογενειακό αυτοκίνητο και μετά πληρώνουν ένα κάρο λεφτά σε after market και ηχοσυστήματα για να το κάνουν κάτι άλλο, κάτι δήθεν. Ρε φίλε με τόσα λεφτά, την έχεις που την έχεις τη κάβλα, βάλε κάτι παραπάνω -αφου θα τα δώσεις- κάνε και μια 2η δουλειά (παρκαδόρος, pizza boy) και πάρε ένα γαμάτο αυτοκίνητο, που δε χρειάζεται βελτιώσεις για να νοιώθεις ραλίστας. Να πώ ότι όλοι αυτοί είναι μηχανικοί και το κάνουν, λογικό το βρίσκω, αλλά...έλεος

Ασε μετά απο κακογουστιά τι βλέπεις. Ολόκληρη Pantoniera να τους δώσεις, αυτοί θα διαλέξουν το οπισθόφυλλο. Μώβ μεταλλικό με κόκο ψηφιδωτού της ΑγιαΣοφιάς, και τζάμι κατράμι, να νομίζεις, οτι οδηγάει ο Pablo Escobar, κι οτι θ ανοίξει η πόρτα και θα κατέβει, ο Tony Montana...:p Tιι ν αυτττ. Ζάντα 12ακτινη, Αpaloumin, κι απο μέσα να φαίνεται το ταμπουρόφρενο...και το κερασάκι, βλέπεις πίσω μια χοάνη, μια μπούκα, μια σόμπα να κάνει ένα θόρυβο μπάσο λες και κλάνει ο Πάγκαλος με το Βενιζέλο. Στην αριστερή μπροστινή κολόνα του αμαξώματος, το "cockpit"... Αμπερόμετρα, αποστασιόμετρα, ψυχολογικήκατάστασητουλαδιούμετρο, καγκουρόμετρα, turboπιεσόmetra, λυχνίες ενδείξεων άλλων κινδύνων (γάτα στο οδόστρωμα, γιαγιά με εγγονάκι, αναποφάσιστος παππούς, ταρίφας ψάχνει για περίπτερο, ανέμελος emo, κα.), δείκτης βενζίνης (μ αυτό δεν το έχει ούτως ή άλλως? Ναι, φίλε μου αλλά αυτός εδώ σου λέει άν σε έκλεψε ο βενζινάς, ή άν όντως σου έβαλε V-power ή απλή. Και γώ θέλω το καλύτερο για τη "κόρη" μου).
Εν τω μεταξύ, το Budha Bar, άνοιξε και σας περιμένει. Το ποτό πόσο πάει ρε μαν? Έχει τίποτα ξέτζελες μέσα? Άστο θα φάμε πόρτα.

Τραγικοί, μαλάκα...
Ενοχλητικοί ρε γαμώ. Φιγουρατζήδες. Δε μου κάθονται με τη καμία.

1 σχόλιο:

Bassman είπε...

Τωρα να πω οτι εχεις και αδικο ψεμα θα ειναι.Εχουμε πηξει στα δηθεν.Αλλα απο την αλλη υπαρχει κοσμος που πραγματικα την γουσταρει αυτη την δηθεν κατασταση.Δλδ δειξε μου την (προεκταση του μικρου σου πεους) αμαξαρα σου..με την (καγκουρο-βλεπε τα τηλεκατευθυνομενα ΝΙΚΚΟ που παιζαμε μικροι)αεροτομη αλλα και τα (εμετικα,τρισαθλια-δεν εχω κανενα απολυτως γουστο)μπλε φωτακια!Στην συνεχεια παμε στο κεντρο να ακουσουμε τα σουξεδακια που γραφει ο Φοιβος στην τουαλεττα κλανοντας και διαβαζοντας Αστεριξ!Και για να προσθεσω και κατι τελευταιο..το περασμενο καλοκαιρι μας λεει μια κοπελα σε μια παρεα το εξης(δωσε βαση!):"Αμα δεν εχει ο γκομενος αμαξαρα και κοιλιακους δεν γυρναω να τον κοιταξω!"

Απαντηση:1η Την μουρη σου την εχεις δει στον καθρεφτη?
2η:Αμα τα ειχα ολα αυτα εσενα θα κοιταζα?
3η:Αχα..θυμισε μου ποσα θελεις για το σπεσιαλ?

Τελος!

Υ.Γ:Sorry για την πολυλογια αδερφε..αλλα διαβασα ολα τα ποστ σου και σε βρηκα σωστο!Αναμενω κ αλλα.